NSJV Fudoshin

Contactinformatie

Fudoshinlogo

Online

E-mail: nsjv.fudoshin@gmail.com
Facebook: NSJV Fudoshin
Instagram: nsjv.fudoshin

Post

Post dient opgestuurd te worden naar het Radboud Sportcentrum, t.a.v. NSJV Fudoshin
Radboud Sportcentrum
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen
Nederland

Fysiek

Elke training is er minstens één bestuurslid aanwezig. Dit geldt voor zowel cursussen als verenigingstrainingen. Loop rond de trainingstijden naar de dojo in het Radboud Sportcentrum en vraag naar het bestuur.

Voor sponsoren

NSJV Fudoshin is de studenten judovereniging in Nijmegen. Fudoshin telt ongeveer 65 leden, die graag met elkaar judoën, ergens gaan drinken of aan een (sportieve) activiteit deelnemen. We hebben een Instagram- en Facebookpagina, een nieuwsbrief en deze website waarmee de naamsbekendheid van uw bedrijf kan worden vergroot. Heeft u interesse om Fudoshin te sponsoren? Stuur een mail naar Fudoshin via het bovenstaande mailadres om de mogelijkheden te bespreken.

Lid worden

Als lid van Fudoshin kun je deelnemen aan zowel de cursussen van het Radboud Sportcentrum als aan de verenigingstrainingen. Daarnaast kun je deelnemen aan de verschillende activiteiten, toernooien, Fudokamp, de Batavierenrace en nog veel meer!

Als je nog niet zeker bent of je lid wil worden van Fudoshin, dan kun je altijd vrijblijvend een proeftraining meedoen. Stuur daarvoor een mailtje naar nsjv.fudoshin@gmail.com.

Lid worden

Lid worden van NSJV Fudoshin kan door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar nsjv.fudoshin@gmail.com of in te leveren bij het bestuur.

Contributie voor een jaar bedraagt €30,- en wordt in de eerste periode afgeschreven. Word je later in het collegejaar lid, dan betaal je voor de overige periodes.

Zolang je zelf nog geen pak hebt, kan je deze lenen van ons voor verenigingstrainingen. Je eigen judopak kun je daarna met korting aanschaffen bij onze penningmeester.

Download hier het inschrijfformulier.