NSJV Fudoshin

Over Fudoshin

NSJV Fudoshin, de judovereniging voor studenten aan de HAN of de RU, is in oktober 2005 opgericht door enkele enthousiaste deelnemers aan de judocursus van het Radboud Sportcentrum. Onder de deelnemers van de cursus bleek voldoende animo voor het opzetten van een vereniging, zodat Fudoshin zich in januari 2006 al kon verheugen op een ledental van 25. In september 2006 zijn we volwaardig lid van de NSSR geworden. Momenteel bestaat Fudoshin uit rond de 50 leden van alle niveau's en alle kleuren banden die daarbij horen.
NSJV Fudoshin biedt jaarlijks, naast trainingen, ook een hoop gezelligheid! Denk aan borrels, uitwisselingen, een fantastich kamp en een zomerse barbecue. Daarnaast vormt Fudoshin een gezellige vriendengroep, die op bijna elke woensdag na de training nog even wat gaan drinken in het sportcafé. Heb je interesse gekregen? Kom gerust een keertje meetrainen, of neem contact met ons op via nsjv.fudoshin@gmail.com.

Het bestuur

Het bestuurOok dit jaar heeft Fudoshin weer een fantastisch bestuur. Remi Peters vervult de rol van voorzitter, Mayte van Dop vervult de rol van secretaris, Mark Reinders vervult de rol van penningmeester en Dustin van Doeselaar vervult de rol van principal.
Het zal een uitdagend jaar worden met alle restricties omtrent corona, maar we zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk op een veilige manier kan blijven doorgaan. Denk hierbij aan samen sporten op afstand en online of buiten activiteiten.

Sportieve groetjes, het bestuur van 2020-2021!
(P.S. Door de coronamaatregelen zijn onze officiële bestuursfoto's nog niet gemaakt, maar geniet intussen alvast van het alternatief.)

Het bestuur runt de vereniging door overleggen van koepelverenigingen bij te wonen, contact te houden met het Radboud Sportcentrum en op de hoogte te blijven van wat de commissies doen. Daarnaast zorgt het bestuur ervoor dat er ALV's plaatsvinden, waar belangrijke besluiten voor de vereniging genomen worden. Zij beheren en zijn te bereiken via nsjv.fudoshin@gmail.com.

Documenten

Commissies

Als vereniging hebben we ook een aantal commissies die hun best doen om Fudoshin een leuke en hechte vereniging te maken. Dat zijn de volgende:

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert de meeste van onze gebeurtenissen. Onze borrels, feestjes en eindejaarsbarbecues worden door hen geregeld. Ook organiseren ze Ninja Night, waarin je elkaar lieftallig naar de grond werkt in een schemerend bos. Daarnaast hebben we af en toe nog een niet-judogerelateerde activiteit, zoals een middagje trampolinetrefballen. Heb je een leuk idee? Spreek ze gerust aan en wie weet is de eerstvolgende activiteit wel van jou.

Promotie- en nieuwscommissie

Deze commissie zorgt ervoor dat de leden van Fudoshin op de hoogte blijven van alles wat we hebben gedaan middels onze nieuwsbrieven en facebookberichten. Daarnaast zorgen zij ervoor dat we ook zichtbaar zijn buiten onze eigen leden.

Kampcommissie

Deze commissie heeft maar één taak: het meest onvergetelijke weekend van het jaar organiseren. Elk jaar weer is er veel goede moed, worden er veel spelletjes gedaan is het bovenal erg gezellig met elkaar. Ook komt er elk jaar een nieuwe lading aan sterke verhalen, inside jokes en bijzondere foto's of filmpjes voorbij; dit wil je niet missen. Wat vaststaat is dat het fantastisch wordt en dat alle deelnemers vanaf dan je familie zijn. Wees gewaarschuwd: de kampcommissie stopt niet met je lastigvallen tot je "Ja!" zegt op de vraag "Ga je mee op kamp?"

Introductiecommissie

Van de demonstratie op de sportdag tot regelen wie er bij de kraampjes staan op de introductiemarkt, deze commissie regelt het. Elk jaar weer zorgt een enthousiaste greep uit onze leden ervoor dat Fudoshin bekend raakt bij de nieuwe studenten. Als je in die periode bij ons terecht bekend gekomen, is de kans er groot dat dat aan deze commissie te danken is.

Batavierencommissie

Dit groepje zorgt voor alles omtrent de Batavierenrace: dat de renners worden geregeld, dat er een vervoersbusje is en dat de aanbetalingen worden gedaan. Zij doen hun best om ervoor te zorgen dat je, van alle verenigingen waar je uit kan kiezen, toch voor de onze kiest om voor te rennen.

Merchandise

Bij NSJV Fudoshin hebben we natuurlijk ook onze eigen merchandise. Jaarlijks is er een bestelronde, waarin je een shirt, trui of sporttas met het Fudoshinlogo en je eigen naam erop kan bestellen. Daarnaast hebben we af en toe een ander aanbod, zoals emblemen met het Fudoshinlogo om op je judopak te naaien.

Ook kan je als lid van Fudoshin een judopak bestellen met flinke korting. Het bestuur krijgt korting op bestellingen bij Nihon Sport. Als je een nieuw pak wil hebben, kan je in een mail aan het bestuur vragen of zij een pak voor je willen bestellen. Het wordt gewaardeerd als je een link naar je gewenste product erbij kan voegen, dan kan er geen foute bestelling worden gedaan.

Galerij

Meetrainen NSSR
Demonstratie sportdag introductie
Bandexamens: alle 11 geslaagd!
Even iets anders: poolen
Maar we trainen ook hard...
... gevolgd door de nodige borrels